RUGACIUNE ,

In jos

RUGACIUNE ,

Mesaj  marymar la data de Mar Mar 30, 2010 1:56 am

Stapina, Nascatoare de Dumnezeu, Doamna mea iubitoare de oameni ,tu stii gindurile si faptele melesi neputinta firii mele!Tie iti infatisez sufletul meu pe care l-am spurcat cu pacatele si cu gindurile cele netrebnice. Tu , dar , Stapina ,cunosti putreziciunea ranilor mele trupesti si sufletesti. Tot tu sa-mi dai si vindecarea, varsind peste ele o picatura din milostivirea si iubirea ta de oameni. Cauta , asadar, Stapina mea, Nascatoare de Dumnezeu, cu ochiul tau cel milostiv la ticalosul meu sufletcare este stapinit de povara pacatelor si care este gata sa fie predat focului de catre Dreptul Judecator.
Cu rugaciunile tale si cu iubirea ta de oameni fa-l placut Fiului tau si Dumnezeului tuturor, ca sa nu ma vadeasca inaintea ingerilor si a oamenilor cu gindurile si cu faptele mele cele rele, ci sa te asculte pe tine-ca un Bun si de oameni Iubitor-pe tine, cea care te rogi pentru sufletul meu meu cel pacatos.
O, scapare a credinciosilor , miluiaste-ma pe mine, ticalosul, care ma tavalesc in prapastia pacatelor, dar care iti aduc suspinele mele dintr-o inima zdrobita , pentru ca prin apararea ta sa ma invrednicesc de iertarea nenumaratelor mele pacate.
Dumnezeu , Fiul tau, te-a facut pe tine scapare. Asa, Doamne, Doamne, Care ai binevoit - pentru milostivirea Ta- sa Te nasti din Preacurata Ta Maica si pururea Fecioara Maria, pentru mintuirea oamenilor, primeste-o pe aceasta mijlocitoare pentru mine nevrednicul.
Nadajduind la ajutorul si la apararea ei, cad la nemasurata ta bunatate si iubire de oameni , ca sa primesc iertarea pacatelor mele pe care le-am facut inaintea Ta, Doamne.
Ca Tie se cuvine slava, cinstea si inchinaciunea, cu Tatal si cu Sfintul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor . Amin!
avatar
marymar
Moderator
Moderator

Zodiac : Berbec
Mesaje : 118
Puncte : 341
Apreciat : 24
Inscriere : 11/02/2010
Varsta : 43
Localizare : Murcia-Spania

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum